Styret

Endre Røsjø, styreleder

Endre Røsjø er en norsk investor og aktiv eier innenfor en rekke industrier; shipping, eiendom, olje og energi, media og verdipapirer.  Han utdannet på NHH og innehar en MBA fra Harvard.  Han er styreleder og eneeier av Centennial AS og Pinemont Securities Ltd, medlem av London Stock Exchange.

Henning Oldendorff

Henning Oldendorff er eneeier og styreleder i Egon Oldendorff GmbH & Co KG, som eier Oldendorff Carriers, en ledende internasjonal operatør og skipseier innen tørrbulk, med en årlig omsetning på cirka 4 milliarder dollar og med rundt 4.000 ansatte.

Arne Blystad

Arne Blystad driver omfattende investerings og operativ virksomhet gjennom Blystad Gruppen med hovedsakelig investeringer i shipping, offshore og eiendom primært gjennom selskapene Arne Blystad AS, Offshore Heavy Transport AS, Blystad Shipholding AS, Spencer Energy AS, Spencer Holding AS samt Spencer Finance Corp Inc.

Nikolaus Oldendorff

Nikolaus Oldendorff er eier av det ledende tyske rederiet Reederei Nord GmbH. Han har en Master of Science fra CASS i London, Shipping and Trading. Før han begynte i Reederei Nord i 2010, hadde han forskjellige stillinger i internasjonal shipping og maritim industri; Aker Yards, Bocimar, Maersk Broker og Deutsche Schiffsbank.

Magnus Leonard Roth

Magnus Leonard Roth har lang erfaring fra maritime sektor. Han var med å grunnlegge Ocean Trawlers som ble en ledende aktør innen industrielt fiske i perioden 1997-2016 og hadde ledende posisjoner i dette selskapet. Han er en aktiv investor i norsk og internasjonal shipping.

Karin S. Thorburn

Karin S. Thorburn er professor i finans ved NHH og professor II ved The Wharton School of University of Pennsylvania i USA. Hun er styremedlem i Global LNG Services AS og SEB Investment Management AB, og var tidligere styremedlem i Nordea Bank Norge ASA. I 2016 var hun medlem av Mork-utvalget, som vurderte aksjeandelen i Statens pensjonsfond utland (Oljefondet). Hun har en doktorgrad i finans fra Stockholm School of Economics. 

Ingrid Elvira Leisner

Ingrid Elvira Leisner har årelang erfaring som styremedlem og leder av revisjonskomitéer fra en rekke styrer innen sektorer som shipping, farmasi og olje. Hun er utdannet siviløkonom fra University of Texas, USA.

Linda Christin Hoff

Linda Christin Hoff har lang erfaring fra bank og finans, og er nå CFO i Pexip AS. Hun har 13 års erfaring fra Nordea Bank hvor hun jobbet i Shipping og Offshore avdelingen i forskjellige lendende stillinger i Oslo, New York og London. I perioden 2012-2017 arbeidet hun i Norske Skog ASA som Head of Treasury and Funding. Linda Christin Hoff er Siviløkonom med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI.

Vibeke Gwendoline Fængsrud

Fængsrud er gründer og daglig leder av House of Math AS, er styremedlem i Songa Bulk ASA, og har hatt diverse styreverv i akademia. Hun har utgitt 27 publikasjoner innen matematikk faget, og tar nå en Master i matematikk ved Universitetet i Oslo. Fængsrud har også en PPU og en bachelorekvivalent i fysikk og matematikk, i tillegg til en Executive Bachelor i International Business and Leadership ved BI.