1,00% rente på innskudd

For innskudd mellom 250.000 og 2.500.000 NOK tilbys privatkunder 1,00% rente fra første krone, helt uten binding.  Betalingsfrist for utbetalinger samme dag er kl. 14.00. Det kan ta opptil to virkedager før det er på mottakerkonto.

Bli kunde

Innskudd for privatpersoner

Vi tilbyr sparekonto til deg som ønsker god rente uten bindingstid. Beløpsgrensen for å oppnå rentebetingelse på 1,00% er for innskudd fra og med NOK 250.000 til og med NOK 2.500.000. For innskudd innenfor dette intervallet forrentes hele beløpet med 1,00%. For innskudd under NOK 250.000 forrentes beløpet med 0,00%. For innskudd over NOK 2.500.000 forrentes overskytende av dette beløpet med 0,30%.

Det er ingen bindingstid på din sparekonto og du har 11 gebyrfrie uttak i året. Innskuddet ditt er lett tilgjengelig gjennom vår nettbank slik at du har tilgang til din konto uansett hvor du er.

For å åpne sparekonto hos oss må du ha norsk personnr og BankID, samt folkeregistrert bosteds- og postadresse i Norge. Vi tilbyr ikke sparekonto til bedrifter. Kontoåpning foregår elektronisk der man signerer med BankID. Vennligst se hvordan du blir kunde, eller se vår hjelpeside skulle du ha spørsmål.

Maritime & Merchant Bank ASA er medlem av Bankenes Sikringsfond. Dette betyr at alle kunder hos oss har garanti for sine innskudd på inntil to millioner norske kroner.

Sammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no.

Hvordan blir jeg kunde

For å åpne sparekonto hos oss må du ha norsk personnr og BankID, samt folkeregistrert bosteds- og postadresse i Norge. 

Bli kunde